De club van 18 op “De Kennemer Golf en Country Club ”


19 oktober hebben we weer leuke dag gehad met de club van 18 op “De Kennemer Golf en Country Club ”. De dag begon met een kopje koffie bij Jos de Groot thuis, waar hij ook zijn showroom heeft met zijn buitenmeubelen. Jos bedankt voor je gastvrijheid.

Om 10.00 uur op weg naar een schitterende baan, het was prachtig weer, en met 19 spelers die allemaal de ambitie hadden om te winnen. Alles is puur natuur op deze baan, met meer dan 100 jaar traditie, zowel buiten als in het clubhuis. We werden zeer hartelijk ontvangen en er werd niet moeilijk gedaan over spelers die een hogere handicap hadden dan 24.

Na een heerlijke lunch kon de strijd los barsten. In flights van 3, speelden we een stableford wedstrijd en daar werd goed gescoord. Dit kwam zeker door het mooie weer, prachtige vergezichten en niet te vergeten ‘de Vos’, die af en toe gewoon langs kwam lopen op 5 meter afstand.

Na 4,5 uur spelen werd iedereen op hole 18 verwend met een lekker glaasje prosecco om de ronde in stijl af te sluiten. Na een hapje en een drankje en een lekkere douche, werden we in de herenkamer ontvangen voor het diner. Tijdens de speech werd het belang van de club van 18 nog even onder de aandacht gebracht. Iedereen vindt het initiatief prima, maar we gaan de golfdagen al wel wat eerder op de agenda zetten, zodat iedereen er rekening mee kan houden. Jan Roubos en Perry Sporken hebben aangeboden om dit samen met mij op te pakken.  Ook willen we kijken of we de groep van 18 kunnen uitbreiden. Dezelfde avond werd Rene Mooij van Almbouw schilderwerken lid. Rene, welkom bij de club van 18!

Het werd zeer gewaardeerd, dat we op “De Kennemer Golf en Country Club ” konden spelen ondanks de duurdere greenfee. We gaan proberen of we de volgende keer ook weer op een speciale baan kunnen spelen.

Na het hoofdgerecht gingen we over tot de prijsuitreiking. Guido van Hattem en Mark van Hoften wonnen een prijs met de neary. Anoeska Hagenstein sloeg de longest. De flight prijs ging naar de flight waar ik zelf in speelde. Niet dat dat nou echt meespeelde, maar Pieter Valk en Jos de Groot wisten de puntjes wel te pakken. In de onderlinge strijd werd Leon Karreman derde, Henk Vos tweede en de grote overall winnaar was Jos de Groot. Namens de leden van de club van 18 nogmaals gefeliciteerd. De prijzen die de winnaars in ontvangst mochten nemen waren gesponsord door leden van de club van 18.

Ik wil alle deelnemers die mee hebben gespeeld bedanken en ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad. Wij zullen jullie op de hoogte houden voor de volgende wedstrijden.
Met vriendelijke groet,

Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *