Even voorstellen

Edwin Wesselink van tennistalent tot golfleraar

Mijn naam is Edwin Wesselink 49 jaar oud woonachtig in Spijk met mijn vriendin en dochtertje. Ik ben geboren in Dronten en ben na mijn opleiding aan de M.D.S. en dienstperiode op mijn twintigste jaar vertrokken uit de polder om mijn geluk te zoeken in Gorinchem. Na jarenlang in de horeca gewerkt te hebben, kon ik van mijn hobby tennis, mijn beroep maken. Ik heb 15 jaar tennisles gegeven in deze regio en ben op mijn dertigste in aanraking gekomen met golf op golfclub de Lingewaelsche.

In aanraking komen met golf, was voor mij een teken dat ik een nieuwe uitdaging aan wilde gaan om ook in deze sport te kunnen lesgeven. Nadat ik was aangenomen op de golfopleiding, ben ik in die twee jaar veel te weten gekomen over de golfswing en het reilen en zeilen op de golfbaan.

Ik heb anderhalf jaar stage gelopen bij Paul Looymans in op Golfpark Best en had ook al de nodige kennis van Martijn Steneker meegekregen die als pro fungeerde op de Lingewaelsche te Spijk.

Ik ben 6 jaar werkzaam geweest op de Golfpark de Royal Pettelaar in ‘s-Hertogenbosch en werk nu ruim 7 jaar als golfprofessional op Golfpark Almkreek.

Buiten de golflessen om organiseer ik met Wesselink Events verschillende activiteiten op en rondom de golfbaan. Mijn passie is lesgeven en daarom heen het organiseren van evenementen. Ik ben enthousiast en gedreven en geef graag les aan iedereen.

Ik verwelkom jullie graag op Golfpark Almkreek.

Edwin Wesselink

Heb je een vraag? Aanmelden voor een les?